13 Şubat 2013 Çarşamba

Güvenlik Kamera Servis Hizmetinin Önemi

Güvenlik Kamera Servis Hizmetinin Önemi

Güvenlik kamera sistemleri servis hizmetlerinin önemi ve gereksinimi asla yadsınamaz durumdadır. Güvenliğimizi emanet ettiğimiz bu sistemler ihtiyaç olduğunda çalışmaz ise o güvenlik sistemine verdiğimiz paranın ve emeğin karşılığını alamayacağımız gibi bizden gidenleride asla geri getiremeyeceğiz. Bundan dolayı güvenlik sistemlerimize ve güvenlik kamerası sistemlerimize sürekli bakım yaptırmalıyız. Gerektiğinde sorunlar yaşar ise hemen kamera servis hizmetlerini aramalıyız. Nasıl arabamızın servis ve bakıma ihtiyacı var ise aynı şekilde güvenlik kamera sistemlerimizin ve diğer güvenlik sistemlerimizin servis ve bakıma ihtiyacı olduğunu unutmamalıyız.

güvenlik kameraları sistemleri

Günümüzde kullandığımız kamera sistemlerinin birçoğu kötü kaliteye sahip çin malı ürünlerdir. Maalesef bu ürünler en fazla servis ve bakıma ihtiyaç duyan ürünlerden biridir. Belki takılmadan önce ve belki takıldıktan sonra bu ürünler için ciddi servis ve bakım bedelleri ödemek zorunda olduğumuzun farkında bile değiliz. Dikkat edilirse profesyonel güvenlik sistemi firmaları kalitesiz güvenlik kameralarının satışını yapmamaktadır. Çünki sonrasındaki servis hizmetlerinin maliyetini iyi bilmektedirler. Çin malı ürünleri sadece küçük çaplı firmalar satmaktadır. Burada bu firmalar servis maliyetini düşünmezler çünkü vermek zorunda oldukları servis parayı alıncaya kadar olan servistir. Sonrasında oluşacak sıkıntılarda yardım almanız mümkün olmayacaktır. 2 yıl garanti ve destek verme sözleri sadece edebiyat olarak kalacaktır. Zaten istesede bu servisler ile baş etmesi mümkün değildir. Ucuz fiyat olsun diye herşeyin ucuzunu isteyen ve fiyatta sadece ucuz olanı tercih edeceğini söyleyen müşterinin zorlaması ile oradaki kalitesiz ürünü seçmiştir. Bundan sonra tek çare müşterinin uygun bir firma bularak ve parasını ödeyerek servis hizmeti almasıdır. Sisteme garanti veren firma servis verse bile mutlaka bir sorun oluşturarak sizden servisin ücretini alacaktır. Çünki 200-250TL kar ile kamera sistemi kuran bir firma asla 2 yıl ücretsiz servis hizmeti veremez. İstesede veremez.

güvenlik kamera sistemeleri

Kaliteli güvenlik kamerası sistemleri ise daha az kamera servis hizmetine ihtiyaç duyarlar. Uzun yıllardır sektörde çalışmış birisi olarak panasonic olarak kurduğumuz güvenlik kamera sistemlerinin 10-15 yıl sorunsuz olarak çalıştığı ve hala çalışmaya devam ettiği sistemler biliyorum, Kaliteli güvenlik kamera sistemi almak sizi uzun yıllar sürekli servis ve bakım ücreti vermekten korur. Zaten yıllar içinde servis paralarını kurdurduğunuz sisteme ilave ederseniz kaliteli bir güvenlik kamera sistemine rahatlıkla sahip olabilirsiniz.

güvenlik kamerası

Güvenlik kamerası seçimi yaparken mutlaka uygun fiyat ararken tek kriteriniz fiyat olmasın kaliteyede önem verirseniz uzun yıllar sorunsuz olarak kullanabileceğiniz güvenlik kamerası sistemlerinine sahip olmanız mümkündür. Hemde ufak fiyat farkları ile.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder